Tenerife-restaurant på paella-pallen

En paella fra Tenerife vant sølv i en internasjonal konkurranse om verdens beste.

Paella fra Tenerife fikk sølvmedalje.

Paella. (eller på norsk: Stekepanne.)

I «Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca» på søndag, ble chef Aday Martín fra restaurant Atlanís i Santa Cruz de Tenerife nummer to i år.

Andrepremien er på 1500 euro.

Chef Paco Rodríguez og hans assistent Rafael Climent fra restaurant Miguel y Juani de L'Alcudia i Valencia dro i land førstepremien, som er på 2500 euro.

Konkurransen i Sueca ble arrangert for 63. gang.

40 kokker deltok i år. Martín var den eneste deltakeren fra Kanariøyene.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags