Tenerife-restaurant på paella-pallen
En paella fra Tenerife vant sølv i en internasjonal konkurranse om verdens beste.
I «Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca» på søndag, ble chef Aday Martín fra restaurant Atlanís i Santa Cruz de Tenerife nummer to i år.
Andrepremien er på 1500 euro.
Chef Paco Rodríguez og hans assistent Rafael Climent fra restaurant Miguel y Juani de L'Alcudia i Valencia dro i land førstepremien, som er på 2500 euro.
Konkurransen i Sueca ble arrangert for 63. gang.
40 kokker deltok i år. Martín var den eneste deltakeren fra Kanariøyene.
Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!