Mann arrestert for flere tyverier fra hotelleiligheter

Spansk nasjonalpoliti har arrestert en 21 år gammel mann som er mistenkt for minst seks innbruddstyverier fra hotelleiligheter i et turistområde sør på Tenerife.

Innbruddstyv med brekkjern.

Illustrasjonsfoto.

Mannen er også mistenkt for svindel fordi han brukte stjålne bankkort i butikker.

Politiet startet etterforskningen etter at det kom inn anmeldelser fra turister som var frastjålet verdisaker mens de lå og sov i hotelleiligheter i forskjellige turistanlegg.

Tyveriene skjedde innenfor en radius av én kilometer, skriver politiet i en pressemelding.

De fant ut at det var samme person og samme metode som var brukt i alle innbruddene.

Tyven klatret over murer og gjerder rundt turistanleggene og tok seg deretter videre inn i leilighetene via terrasser ved daggry.

Han plukket hovedsakelig med seg telefoner, nettbrett, elektroniske lesebrett og trådløse lydplugger for ørene, men også små kontantbeløp og to bankkort.

Politiet klarte å identifisere en mistenkt person. Mannen ble arrestert i juli og skal fremstilles for en dommer.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!