Michelin-nøkkel til hotell på Gran Canaria

Santa Catalina Royal Hideaway Hotel i Las Palmas er, som det første hotellet på Gran Canaria, tildelt en nøkkel i årets Michelin-guide.

Santa Catalina Royal Hideaway Hotel i Las Palmas tildelt nøkkel i Michelin-guiden.

Santa Catalina Royal Hideaway Hotel i Las Palmas.

Michelin-guiden deler ut nøkler til de beste hotellene basert på flere kvalitetskriterier.

Fem hoteller i Spania har i år fått tre nøkler, tolv har fått to nøkler, og 80 har fått én nøkkel.

Santa Catalina Royal Hideaway Hotel i Las Palmas eies av kommunen og drives av hotellkjeden Barcelo, som vant driftslisensen i 2017 og har stått for en omfattende restaurering og oppussing.

Pedro Quevedo, turistråd i Las Palmas, gleder seg stort over tildelingen.

Det er en ny grunn til stolthet og en ekstraordinær utmerkelse for reisemålet, uttaler han i en pressemelding.

Faktorene som blir vurdert av Michelin-guiden er innen arkitektur og interiørdesign;  kvalitet og konsistens på service; generell personlighet og karakter; verdi for pengene; og at hotellene gir et betydelig bidrag til gjestenes opplevelse i et bestemt miljø.

Det ikoniske hotellet i Las Palmas åpnet dørene for første gang i 1890.

Den kanariske arkitekten Miguel Martín-Fernández de la Torre var arkitekt da hotellet ble rekonstruert i 1949.

Kjente navn som Ava Gardner, María Callas, Winston Churchill, Agatha Christie og Gregory Peck har bodd på hotellet opp gjennom årene, og i nyere tid både kongeligheter og verdenskjente skuespillere.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags