Utenlandsk turist arrestert for bagasjetyveri i Playa del Ingles

En 34 år gammel utenlandsk turist som bodde på et hotell i Playa  del Inglés, ble pågrepet på Gran Canarias flyplass med tre kofferter stjålet fra andre turister som bodde på samme hotell.

Tyven ble tatt på flyplassen på Gran Canaria etter å ha stjålet kofferter fra en annen turist på et hotell i Playa del Ingles. Personene på bildet har ingen tilknytning til saken. Arkivfoto / Hugo Ryvik

Koffertene ble angivelig stjålet i forvirringen som oppsto da turistene skulle forlate hotellet for å dra til sine hjemland etter endt ferieopphold, skriver avisa Telde Actualidad. Avisa viser til informasjon fra kilder i politiet.

Hotellpersonalet skal ha ringt politiet da tyveriet ble oppdaget og informert om at både tyvene og ofrene hadde reist til flyplassen for å dra hjem.

Bilder fra sikkerhetskamera på hotellet skal ha fanget opp tyveriet, og politiet fant både tyven og den stjålne bagasjen på flyplassen.

Tyven ble pågrepet og senere fremstilt for en dommer, som angivelig bestemte at det skal tas ut tiltale og at tyven skal løslates frem til saken skal opp i retten.