Mottaker av stipend fra norsk firma ble tildelt pris på prestisjefylt konferanse

For kort tid siden gikk den internasjonale konferansen om fiskeernæring og fôring (ISFNF) av stabelen. Den ene av prismottakerne mottok i juli 2021 stipendet “Women in Aquaculture” fra det norske selskapet Kvarøy Arctic.

Marta Carvalho studerer mikroalger i laboratoriet på universitetet. Foto: ECOAQUA

To doktorgradsstudenter ved Universitetet i Las Palmas (ULPGC), mottok priser på konferansen International Symposium on Fish Nutrition and Feeding- ISFNF. 

Arrangementet fant sted i Busan i Korea, fra 12 til 16. desember 2021.

Doktorgradsstudentene Marta Carvalho og Sivagurunathan Ulaganathan, ved Universitetsinstituttet for forskning på bærekraftig havbruk og marine økosystemer (IU-ECOAQUA) på Universitetet i Las Palmas (ULPGC), mottok prisene for beste muntlige presentasjon og beste plakatpresentasjon. 

Prisen for beste muntlige presentasjon gikk til portugisiske Marta Carvalho, for presentasjonen basert på resultatene fra sin doktoroppgave: "Mikroalgeprodukter som en innovativ kilde til omega-3 fettsyrer i akvafôr: Betydningen dette får for fiskeproduksjonen, forbrukerne og bærekraftigheten til industrien."

Marta Carvalho mottok dessuten i 2021 stipendet “Women in Aquaculture”.

Det internasjonale stipendet utdeles av det norske selskapet Kvarøy Arctic, som er en av de største produsentene av atlanterhavslaks på verdensbasis.  

Prisen for beste plakatpresentasjon gikk til Sivagurunathan Ulaganathan for sin studie om kostholdskravene til vitamin D3 og vitamin K3 hos brasmeyngel (Sparus aurata) i forhold til vekst og genuttrykk fra benbiomarkører.

Tags