Liket i dypfryseren var bundet på hender og føtter

Den tyske mannen som mandag ble funnet i en dypfryser i Playa del Inglés på Gran Canaria, hadde hender og føtter bundet sammen med tape, skriver avisen La Provincia.

Liket ble funnet i en fryser som sto i at avlåst lagerrom i dette bungalow-komplekset i Playa del Ingles. Foto: Bungalows Betancuria

Avisen viser til kilder som angivelig har innblikk i etterforskningen.

Mannen ble funnet død i bungalow-komplekset Betancuria i Calle Menceyes, som er i nærheten av Yumbo-senteret i Playa del Inglés, av en annen tysk mann som skulle rydde ut av leiligheten for å flytte.

Fosterstilling

Liket lå i angivelig i fosterstilling i den 120 ganger 70 centimeter store dypfryseren, og skal ha hatt merker etter kraftige slag i hodet.

Han kan etter sigende trolig ha ligget der i over to år.

Flyttet fordi kjæresten døde

Mannen som skulle flytte ut av leiligheten var angivelig i ferd med å flytte fordi hans samboer gjennom to-tre år, en tysk mann, døde av hjerteinfarkt for en måneds tid siden.

Denne mannen skal ha holdt lagerrommet hvor fryseren sto avlåst, og skal ha innbilt samboeren at det måtte holdes stengt fordi det var fordervede alger i fryseren.

Død mann mistenkt for drapet

Mannen skal tidligere ha hatt et forhold med mannen som ble funnet i fryseren, og som er identifisert av politiet, og skal ha fortalt venner at han hadde reist hjem til Tyskland og ikke ville komme tilbake da han ble borte fra nabolaget for over to år siden.

Politiets hovedteori er ifølge La Provincia at han har tatt livet av mannen og skjult ham i fryseren.

De venter angivelig nå på resultatene fra en obduksjon for å fastslå dødsårsaken med sikkerhet.

Tags