Levninger av et menneske funnet i Firgas

Under leting etter den savnede kvinnen Juana Ramos fra Las Palmas, som politiet mistenker er blitt drept, fant politiets hundeenhet i går angivelig levninger etter et annet menneske i Firgas fredag morgen.

Liket ble oppdaget i Las Rosales-ravinen. Foto: Google Earth

Klærne som skjelettet hadde på seg skal peke mot at det er en mann fra Arucas som har vært savnet i tre år som er funnet, skriver avisen La Provincia.

Liket ble angivelig funnet på et bratt og vanskelig tilgjengelig sted i Rosales-ravinen i nærheten av Cortijo-dammen noen få meter fra Buen Lugar-distriktet.

Det skal også ha blitt oppdaget et stort antall dyrelik i det samme området.

Ingen tegn til vold

En etterforskning skal være startet for å fastslå identiteten og dødsårsaken.

Det skal foreløpig ikke være tegn som tyder på at personen er utsatt for vold, og dødsårsaken kan være et fall fra vei GC-300, som går mellom Firgas og Arucas.

Kvinne savnet i snart to år

Kvinnen som politiet leter etter, Juana Ramos, forsvant fra sin bolig i La Paterna-distriktet i Las Palmas 20. august 2016.

Politiet har sterke mistanker til at hun ble drept av sin ekskjæreste, som er siktet i saken, og leter nå etter henne på nordsiden av Gran Canaria. Omfattende søk er også gjort i havet og på land langs nordkysten siden kvinnen forsvant..

Den mistenkte mannen hevder at han er uskyldig.

I løpet av 2017 ble 43 personer meldt savnet på Kanariøyene, ifølge data fra European Foundation for Missing Persons, QSDglobal.

Tags