Død mann lå over to år i dypfryser i Playa del Inglés

Mannen som ble funnet i en fryser i Playa del Inglés på mandag er identifisert som ekskjæresten til en nå avdøde mann som bodde i leiligheten fryseren tilhørte, og skal ha ligget i over to år i dypfryseren.

I dette boligkomplekset i Playa del Ingles ble en død mann funnet i en fryser på mandag. Foto: Late Rooms

Den nye samboer som flyttet inn i leiligheten for to-tre år siden skal ha vært intetanende om det som lå i fryseren i leiligheten de delte. Fryseren sto angivelig i et avlåst rom. 

Fant liket da fryseren skulle selges

Da tyskeren som delte leiligheten densiste tiden ville flytte fordi samboeren døde av hjerteinfarkt for noen uker siden, ble liket funnet i fryseren.

Han skal ha hatt planer om å selge fryseren til noen venner som skal starte restaurant.

Liket i fryseren var pakket i plast og lå i fosterstilling, skriver avisen Canarias En Hora. Den døde mannen skal ha hatt tegn på å ha fått kraftige slag i hodet.

Fortalte skrøne om fordervede alger

Samboeren til mannen som fant liket skal ha fortalt ham at han ikke måtte åpne rommet fordi fryseren inneholdt fordervede alger som kunne forurense luften.

Dette skal han ha trodd på i og med at samboeren, som var tysk, hadde tyske venner som pleide å komme til Gran Canaria for å selge algeprodukter. Han skal ha fortalt at han oppbevarte algeprodukter i fryseren for vennene.

Løy til vennene

Da ekskjæresten ikke var å se lenger for over to år siden, skal han ha fortalt til venner at han hadde reist hjem til Tyskland og ikke ville komme tilbake.

Leiligheten hvor liket ble funnet ligger i boligkomplekset Betancuria sentralt i Playa del Inglés.

Tags