ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. JANUAR 2013 - SIST ENDRET 12. JANUAR 2013
Helsesenteret i Puerto de Mogan har i årevis holdt til i lokaler som er både trange, nedslitte og upraktiske. I morgen flytter det inn i disse lokalene lenger ned mot stranden. Foto: Hugo Ryvik

Legemottaket i Puerto de Mogán flytter til bedre lokaler

Fredag 11. januar flytter det offentlige legemottaket i Puerto de Mogán inn i større og bedre lokaler i nærheten av det gamle.

ANNONSE

I dag holder helsesenteret i turistbyen Puerto de Mogán sørvest på Gran Canaria til i trange lokaler rett ved busstasjonen. Nå skal de inn i Calle La Mina nummer 4.

Denne gaten ligger nedenfor busstasjonen og går rett ned i retning stranden.

Større og bedre utstyrte legelokaler

De nye lokalene til ”Consultorio Local de Playa de Mogán” er på 300 kvadratmeter og er betydelig bedre utstyrt, ifølge en pressemelding fra regjeringen på Kanariøyene.

Drøyt 60 000 euro er brukt på å bygge lokalene om til legemottak.

24-timers tjeneste

Mottaket er åpnet 24 timer i døgnet, og betjener en fastboende befolkning på nærmere 1500 mennesker og et økende antall turister.

Tjenester som blir tilbudt er blant annet diagnoser, behandling og oppfølging av akutte og kroniske sykdommer, forebygging og kontroll av hjerte- og karsykdommer, og helseprogram for barn og eldre.

To familieleger, en barnelege, tre sykepleiere, en sykepleierassistent og en administrativ assistent skal jobbe på legemottaket i Puerto de Mogán.

Det nye telefonnummeret til legemottaket er 928 117 071. Nødnummeret er 928 117 078.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSER