Politiet undersøker om flere var involvert i drapet på "frysermannen"

Den tyske mannen som ble funnet død i en fryser i Playa del Inglés på mandag døde av slag mot hodet, viser angivelig den rettsmedisinske obduksjonen. Politiet mistenker at flere kan ha  vært med på drapet.

I dette bungalow-anlegget sentralt i Playa del Ingles skal liket ha ligget skult i en dypfryser i over to år. Foto: Betancuria Bungalows

Mannen ble funnet i en dypfryser i et lagerrom i bungalowanlegget Betancuria med hender og føtter bundet sammen, liggende i fosterstilling.

Han hadde vært forsvunnet i over to år da han ble funnet.

Skallen knust

Hodeskallen på mannen skal ha vært knust, skriver avisen La Provincia, som viser til kilder som angivelig har innblikk i etterforskningen. Obduksjonen skal ha startet først på fredag, i og med at liket var dypfryst.

Avisen skriver at politiet undersøker om det var flere enn en person som utførte drapet.

Den hovedmistenkte er etter alt å dømme en tysk mann som etter sigende var den dødes samboer i bungalowen, og som skal ha dødd av infarkt for en måneds tid siden.

Oppdaget under flytterydding

Denne mannen skal ha fortalt sin nye, tyske samboer at fryseren måtte holdes avlåst fordi det var bedervede alger i den.

Liket skal ha blitt oppdaget etter mannens død, da hans nye samboer angivelig bestemte seg for å flytte og skulle rydde ut av boligen, bungalow nummer 51, sammen med en venn.

I fryseren, som angivelig sto i lagerrom nummer sju, skal de da ha funnet en isblokk med liket inni, pakket inn i plast.