Prinsesseglans over World Tourism Day på Gran Canaria

Torsdag 27. september klokken 11 kaster prinsessen av Asturia glans over åpningen av World Tourism Day sammen med sin mann, kronprins Felipe av Spania, prins av Asturia.

World Tourism Day på Gran Canaria beæres av nærværet til prinsessen av Asturia, som er gift med den spanske tronarvingen. Her avbildet under et annet arrangement. Foto: Casa de S.M. el Rey / Borja Fotógrafos.

Prinsessen deltar på World Tourism Day i kongresshallen Expomeloneras på Gran Canaria sammen sin mann, kronprins Felipe, som skal holde åpningstale.

Det skal også  Spanias minister for industri, energi og turisme, Jose Manuel Soria, og generalsekretæren for World Tourism Organisation, Taleb Rifai, gjøre.

Det er ventet over 1000 deltakere på konferansen. Dette er første gang den holdes i Spania.

Tema for årets arrangement, som Gran Canaria har æren å være vertskap for, er “Turisme og bærekraftig energi: kraft til bærbar utvikling”.

Konferanser om temaet har allerede pågått 25. og 26. september i messehallen.

Siden onsdag har det også vært konserter og annen underholdning fra en scene ved fyrtårnet på Maspalomas.

Den kanariske gruppa Azaygo underholder, og det vises et audiovisielt bildespill fra Gran Canaria.

Prinsessen, som er gift med den spanske tronarvingen, kronprins Felipe de Bourbon, skal besøke La Gomera etter at hun har åpnet konferansen for å se og lære om effektene etter brannen på øya i sommer.

Tags