ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny

Falsk Airways: Endelig et flyselskap som er skapt for deg

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Velkommen til Falsk Airways! I disse tider hvor store, tunge selskaper  ikke ser ut til å klare å drive et flyselskap på en fornuftig måte, mens alle andre tullinger synes å klare å gå med overskudd uten å ta betaling for reisen, hvorfor ikke starte sitt eget flyselskap?

Feriebilder. Eller: Hvordan gjøre naboen lykkelig

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Hvis du reiste rundt i verden før i tiden, var det garantert at du møtte en japaner som fiklet forvirret med et fotoapparat. I dag er det umulig å oppsøke et turiststed uten å møte en norsk familie med verdens mest avanserte digitale filmkamera i smarttelefonen eller kompaktkameraet.

Den flyvende psykopat

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Klokka er 7.30 på en fredag morgen. Jeg er i avgangshallen på Gardermoen. På bordet ved siden av meg sitter et ektepar i 50-årene med sin tredje halvliter med pils. 

Tvilsomme hotellgleder

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Jeg vet ikke hvordan folk reagerer når de hører ordet hotell, men jeg tror at det er flere enn meg som tenker på scenen i filmen "Psycho", hvor Anthony Perkins knivstikker Janet Leigh, enn på Hotel Cæsar.

Skitt fiske er flott fiske

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Noen ganger, selv om jeg elsker Norge med all sin effektivitet og dresskledde mennesker på jakt etter millioner, er jeg overlykkelig for at jeg fikk rotet meg til å kjøpe en bolig i varmere strøk. 

Hvordan pakke riktig

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Jeg lever sammen med en herlig kvinne som jeg elsker over alt på jorden. Ganske enkelt fordi hun er så mye bedre enn meg når det gjelder det meste. 

Gode nyheter fra Norge. Eller: Jeg håper dere fryser

REISEVETTREGEL NR. 4: Glem aldri hvor du kommer fra, spesielt hvis det er kaldt og mørkt der.

ANNONSE
ANNONSE
Racersykkel er den nye hentesveisen

Det satt en mann på raden bak meg på flyet til Gran Canaria og skrøt høylytt av at han skulle sykle rundt på øya. 

Gran Canaria – Tre dager i helvete: Kapittel 1

NY FØLJETONG: Kriminalromanen «Gran Canaria – Tre dager i helvete» av Herodes Falsk. Kapittel 1.

Uten reiseforsikring hadde jeg ikke vært syk

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er spesielt glad i sykehus, til tross for at jeg bare har hatt ett overnattingsopphold i hele mitt liv, og det var da jeg var fem år gammel.

Glem at du er turist: Bo på verdens minste hotell

Er du glad i overfylte strender, glorete shoppingsentre fulle av butikker med billige kameraer, unyttig elektronikk og uekte solbriller? 

Hvordan bli kvitt innpåslitne timeshare-selgere

SIKKSAKK OG SIDELENGS: En bakdel ved å reise til populære feriemål som Gran Canaria er at det alltid er noen som ønsker å loppe deg for penger.

Hvordan gjøre en spansk bar til norsk på under ti minutter

Jeg har i mange år hatt en spansk favorittbar. Det er et lite, avlangt rom med bardisk langs hele den ene siden. 

ANNONSER