ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. FEBRUAR 2013
TUI Nordic, som eier Star Tour, setter opp flere plasser til Lanzarote. Foto: Wikimedia Commons
TUI Nordic, som eier Star Tour, setter opp flere plasser til Lanzarote. Foto: Wikimedia Commons

TUI Nordic øker til Lanzarote neste vinter

Reiseselskapet TUI Nordic, som eier Star Tour og Fritidsresor, setter opp 10 000 flere plasser til Lanzarote fra Norge, Danmark, Sverige og Finland neste vintersesong.

TUI Nordic annonserer at de øker antall plasser mellom de nordiske landene og Lanzarote fra 36 000 til 46 000 i vintersesongen 2013/2014.

Det er 27 prosent flere enn denne sesongen.

Samarbeider med turistforening

Reiseselskapet har innledet et samarbeid med foreningen for internasjonal markedsføring av Lanzarote (SPEL).

Økningen er hovedsakelig basert på det TUI Nordic kaller en våknende interesse for Lanzarotes fordeler blant folk i Norden.

Trofaste folk med høy kjøpekraft

I dag delte TUI Nordic Blue sammen med direktøren for turisme på Lanzarote, Hector Fernandez, ut premier til de hotellene på Lanzarote som har fått høyest vurdering av kundene.

Fernandez understreket under arrangementet hvor viktig det er å få en strategisk posisjon i det nordiske markedet i og med at nordiske kunder er trofaste og har høy kjøpekraft.

TU Nordic 44 prosent av markedet

TUI Nordic består av Star Tour i Norge og Danmark, Fritidsresor i Sverige, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUI Fly Nordic. Selskapet frakter 44 prosent av de nordiske turistene som reiser til Lanzarote.

Det har ukentlige avganger fra Bergen og Oslo i Norge, Stockholm, Göteborg og Malmø i Sverige, København og Billund i Danmark, og Helsinki i Finland.

Flere svensker og færre finner i januar

I januar fløy 4539 nordmenn, 4657 svensker, 2512 dansker, og 1699 finner til Lanzarote, ifølge statistikker fra flyplassoperatøren Aena.

Svenskene økte med 19 prosent, og finnene gikk tilbake med 11 prosent i forhold til januar 2012. Nordmenn og dansker sto omtrent likt som i fjor

I hele 2012 reiste 29 580 nordmenn, 25 821 svensker, 23 544 dansker og 13 807 finner med fly til Lanzarote. For alle landene var det en betydelig tilbakegang fra 2011.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE