ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 26. AUGUST 2013 - SIST ENDRET 27. AUGUST 2013
De skandinaviske reiseselskapene satser på Kanariøyene som erstatning for Egypt i vintersesongen. Her er et fly på vei inn til flyplassen på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik
De skandinaviske reiseselskapene satser på Kanariøyene som erstatning for Egypt i vintersesongen. Her er et fly på vei inn til flyplassen på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik

Skandinaviske reiseselskap setter opp ekstra fly til Kanariøyene

Reiseselskapene Fritidsresor, Star Tour, Apollo, Spies og Ving innstiller samtlige reiser til Egypt fram til januar, og setter opp ekstra reiser til Kanariøyene som erstatning.

Avtaler er inngått med en rekke hoteller på Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife, og ekstrafly er satt opp til disse reisemålene på Kanariøyene, skriver Fritidsresor i en pressemelding.

Selskapet tilbyr en ombookingsrabatt som kan kombineres med andre rabatter for de som allerede har bestilt reiser til Egypt.

Star Tour gjør som Fritidsresor

Fritidsresor hører inn under TUI Nordic, hvor også norske Star Tour hører til. Star Tour innstiller også alle reiser til Egypt, og setter opp ekstra fly til Tenerife og Lanzarote fra Norge.

Apollo i Sverige har besluttet å innstille alle sine reiser til Egypt fram til 1. januar 2014. 17 000 reisende er berørt av dette, skriver selskapet i en pressemelding. 12 000 av disse vil havne på Kanariøyene i stedet.

Det samme gjør Apollo i Norge. Reisene som skulle gått fra Norge til Egypt blir byttet ut med Kanariøyene og Jordan.

Rundt 25 000 nordmenn skulle ha reist med Apollo til Egypt i vinter, skriver selskapet i en pressemelding. Det er først og fremst Lanzarote, Tenerife og Fuerteventura som får økningen.

Danskene gjør samme sak

Apollo i Danmark omdirigerer også de fleste Egypt-turistene til Kanariøyene, og setter inn ekstrafly fra Billund til Tenerife og fra Kastrup til Gran Canaria. I tillegg lanserer selskapet Lanzarote som nytt reisemål i vinter. Rundt 10 000 danske Apollo-kunder blir berørt.

Spies Rejser i Danmark gjør det samme, og sender flere tusen vinterturister ekstra til Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura.

Ving kansellerer også alle flyreiser til Egypt fram til januar.

Alt i alt kan det bli opp imot 100 000 ekstra turister fra Norge, Danmark og Sverige som tar en tur til Kanariøyene i vinter.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE