ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. SEPTEMBER 2011 - SIST ENDRET 21. SEPTEMBER 2011
Nytt lørdagscruise Kanariøyene-Madeira-Marokko
M/S Thomson Destiny i Puerto de la Luz i Las Palmas, Gran Canaria. Foto: Wikimedia Commons.

Nytt lørdagscruise Kanariøyene-Madeira-Marokko

Et Norge- og Sverigebasert reiseselskap lanserer ukentlige båtcruise mellom Kanariøyene, Madeira og Marokko.

Wondercruises, et søsterselskap til TUI, er på banen med nye cruise i vinter. Det ene går i Rødehavet fra Egypt, skriver selskapet i en pressemelding. Det andre kan være av interesse for de av oss som kan tenke oss å krysse fra Las Palmas til La Palma, Madeira, Marokko, Lanzarote, Tenerife og tilbake igjen til Las Palmas.

Turene går fra Las Palmas klokken 23 hver lørdag fra 3. desember til 14. april med et skip som heter Thomson Destiny, og returnerer til samme havn lørdagen etter avgang klokken 8. Inkludert i opplegget er direkteflyvninger fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm, Göteborg, Malmö eller Norrköping til og fra cruisene. Flyturene går også på lørdager.

Alle dager utenom tirsdagene er det anløp i havner med muligheter for å gå i land og oppleve byene, som er Santa Cruz de la Palma, Funchal, Agadir, Arrecife og Santa Cruz de Tenerife. For ikke å snakke om Las Palmas på Gran Canaria. Tirsdagene tilbringes til havs på vei fra Funchai på Madeira til Agadir i Marokko.

Prisene starter på 8290 norske kroner per person med innvendig lugar, ifølge selskapets nettsider. Da skal flyreisene, cruise, transfer til/fra flyplassen, alle måltider om bord, underholdning, havneavgifter og skatter være inkludert.

ANNONSE

Seniorakademiet i Arguineguin

26.02.2020 10:30 - 26.02.2020 11:30

Foredrag i Sjømannskirken: Gretas Gamlingars resa från Gotland över till Sverige. Nu låter vi äldre inspirera oss av Greta Thunberg
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE