ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. JULI 2011 - SIST ENDRET 17. JANUAR 2013
Nytt cruise med Hurtigruten fra Gran Canaria til Argentina
MS Fram seiler strekningene Bergen-Las Palmas og Las Palmas-Buenos Aires høsten 2012. Foto: Jean Jacques Moreau/Hurtigruten

Nytt cruise med Hurtigruten fra Gran Canaria til Argentina

Hurtigruten lanserer et nytt cruise for høsten 2012 fra Las Palmas til Buenos Aires.

ANNONSE

Cruiseinformasjon

Hurtigruten

Bor du på Kanariøyene og har lyst på en tur til Argentina? Nå får du muligheten til å reise dit med Hurtigruten. 14. oktober 2012 seiler Hurtigrutens cruiseskip MS Fram ut fra Las Palmas på Gran Canaria. Seilasen går over Atlanterhavet til Buenos Aires i Argentina hvor skipet ankommer 19 dager senere, det vil si den 1. november.

Skipet går ikke innom noen havner før ankomsten i Buenos Aires. Prisene starter på 15 660 norske kroner per person i dobbeltlugar, men det er mulig å få 20 prosent avslag hvis du bestiller før 30. november i år.

Avgangsdatoen 14.oktober er samme dag som MS Fram ankommer havnen i Las Palmas etter et cruise som starter i Bergen 14 dager tidligere. Bergen-Las Palmas-cruiset går også i 2011-sesongen, men dette er ifølge nettsiden til Hurtigruten for lengst utsolgt.

I 2012 går 14-dagers reisen fra Bergen til Las Palmas via Hamburg i Tyskland, Rouen og Nantes i Frankrike, Biscayabukta, La Coruña i Spania, Leixoes (ved Porto), Lisboa og Portimão i Portugal, Casablanca og Agadir i Marokko, og Arrecife på Lanzarote. Prisene starter på 24 320 norske kroner per person i dobbeltlugar. For dette cruiset kan du få 20 prosent rabatt ved å bestille før 30. oktober i år.

ANNONSE

Seniorakademiet i Arguineguin

26.02.2020 10:30 - 26.02.2020 11:30

Foredrag i Sjømannskirken: Gretas Gamlingars resa från Gotland över till Sverige. Nu låter vi äldre inspirera oss av Greta Thunberg
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE