ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. MARS 2015
Grunnarbeidene har så vidt startet på tomten i Puerto de Mogan hvor det skal komme et nytt Radisson Blu hotell. Foto: Hugo Ryvik
Grunnarbeidene har så vidt startet på tomten i Puerto de Mogan hvor det skal komme et nytt Radisson Blu hotell. Foto: Hugo Ryvik

Radisson Blu-hotell åpner i Mogán på Gran Canaria i 2016

Carlson Rezidor skal åpne hotellet Radisson Blu Resort Mogán i Puerto de Mogán sørvest på Gran Canaria i fjerde kvartal 2016.

Hotellet får 422 store gjesterom med egne balkonger, og blir selskapets andre Radisson Blu i Spania, skriver Carlzon Rezidor i en pressemelding.  

Hotellet blir bygd av den norske Wenaasgruppen, som også bygde, og har eierandeler i, et Radisson Blu leilighetshotell i Arguineguín litt lenger vest på Gran Canaria i 2012.

Det nye hotellet skal ligge like ved leilighetshotellet Cordial Mogán Valle og kjøpesenteret i Puerto de Mogan, noen hundre meter fra stranda.

Hotellet får en 885 kvadratmeter stor restaurant, en annen restaurant på 190 kvadratmeter, tre badebassenger, to bassengbarer, et multifunksjonsrom på 620 kvadratmeter, trimrom, et spa på 380 kvadratmeter, klatrevegg, gratis internettilgang og utendørs parkeringsplass.

ANNONSE

Musikk- og kulturfestival i Santa Brígida

26.04.2019 12:00 - 27.04.2019 22:00

Festival de Música y Cultura Amazigh, en musikk og kulturfestival i bydelen La Atalaya i Santa Brígida
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE