ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 16. JANUAR 2015 - SIST ENDRET 19. JANUAR 2015
Nå blir det igjen tillatt å bygge nye firestjerners hoteller på Kanariøyene. Foto: Hugo Ryvik
Nå blir det igjen tillatt å bygge nye firestjerners hoteller på Kanariøyene. Det kan utløse en del prosjekter som har ligget i skuffer og skap i lang tid. Foto: Hugo Ryvik

Kanariøyene tillater bygging av firestjerners hoteller

Regionsregjeringen på Kanariøyene er i ferd med å endre loven om turismefornyelse slik at det blir tillatt å bygge nye hoteller av firestjerners kvalitet.

I dag tillater loven, som ble innført i 2013, kun bygging av minimum femstjerners hoteller på tidligere ubebygd mark, mens eksisterende hoteller kan oppgraderes til minimum fire stjerner.

Nå er et utkast til lovendring vedtatt, hvor nye firestjerners hoteller som innfrir visse kvalitetskrav til økologisk effektivitet og service.

Utkastet skal ligge ute på høring hos rådgivingskomiteen i 15 dager, deretter blir det sendt til parlamentet for godkjenning. Det betyr at loven raskt kan tre i kraft.

På Gran Canaria ligger en rekke hotellprosjekter i dvale, og mange av disse kan nå blir realisert. Bare på sørsiden av øya er det 15 prosjekter som nå kan bli aktualisert, ifølge Laprovincia.es.

ANNONSE

Musikk- og kulturfestival i Santa Brígida

26.04.2019 12:00 - 27.04.2019 22:00

Festival de Música y Cultura Amazigh, en musikk og kulturfestival i bydelen La Atalaya i Santa Brígida
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE