ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 24. SEPTEMBER 2013
Anaga-massivet på Tenerife. Foto: Wikimedia Commons
Anaga-massivet på Tenerife. Foto: Wikimedia Commons

Anaga på Tenerife kan bli biosfærereservat

Den spanske komiteen i Unesco-programmet ”Man and Biosphere” sluttet seg i dag til forslaget om å erklære Anaga-massivet på Tenerife som biosfærereservat. 

Biosfærereservat er en internasjonal betegnelse for verneområder der strenge restriksjoner er kombinert med bærekraftig næringsvirksomhet.

På Kanariøyene fins det fra før av biosfærereservater på hele El Hierro, Fuerteventura, La Palma, Lanzarote og La Gomera, og deler av Gran Canaria.

Anaga-massivet ligger i den nordøstlige delen av Tenerife, i kommunene Santa Cruz de Tenerife, La Laguna og Tegueste. 22 000 mennesker bor i området.

Forslaget om å innlemme Anaga blir lagt fram for Unescos internasjonale koordineringsråd i Paris. En avgjørelse kan ventes til våren, skriver Canarias7.es.

ANNONSE

Internasjonal turismekonferanse i Maspalomas

13.12.2018 09:00 - 14.12.2018 14:30

Foro Internacional de Turismo Maspalomas Costa Canaria er en turismekonferanse som arrangeres i
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE