ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 30. JANUAR 2015 - SIST ENDRET 31. JANUAR 2015
Tejeda er en usedvanlig vakker fjellandsby på Gran Canaria som er bevart i tradisjonell, kanarisk byggestil. Foto: Hugo Ryvik
Tejeda er en usedvanlig vakker fjellandsby på Gran Canaria som er bevart i tradisjonell, kanarisk byggestil. Foto: Hugo Ryvik

Tejeda på Gran Canaria utnevnt til en av Spanias vakreste landsbyer

Under en seremoni på turistmessen Fitur 2015 i Madrid i dag ble landsbyen Tejeda på Gran Canaria tildelt diplom som en av Spanias vakreste landsbyer sammen med ti andre landsbyer. 

ANNONSE

Les også

Tejeda på Gran Canaria kåret til en av Spanias vakreste landsbyer

Tejeda

Teror

Arucas

Kåringen faller tilfeldigvis sammen med et av årets vakreste begivenheter, mandelblomstfesten i Tejeda, som pågår denne helgen.

Det er foreningen "Los Pueblos Más Bonitos de España", "De vakreste landsbyene i Spania", som står bak kåringen. Denne gangen ble 11 landsbyer innlemmet i klubben, totalt er det 35, men bare en på Kanariøyene.

Ordføreren i Tejeda, Francisco Perera Hernandez, berømmet i sin tale under seremonien både det offentlige og private for konserveringarbeidet som er gjort opp gjennom årene.

I en annen kåring, som nettavisa 20 Minutos står bak, er Teror på Gran Canaria kåret  av leserne til Kanariøyenes vakreste landsby foran Arucas, også det på Gran Canaria.

ANNONSE

Musikk- og kulturfestival i Santa Brígida

26.04.2019 12:00 - 27.04.2019 22:00

Festival de Música y Cultura Amazigh, en musikk og kulturfestival i bydelen La Atalaya i Santa Brígida
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE