ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 21. JULI 2012
Nordmann blir fotballtrener på Gran Canaria
Bengt Sæternes har spilt fotball for Viking, EIK, Eiger, Odd Grenland, Bodø/Glimt, Club Brügge, Brann, OB og Vålerenga. Her i branndrakt. Foto: Brann.no

Nordmann blir fotballtrener på Gran Canaria

Den tidligere Viking-spilleren Bengt Sæternes begynner mandag å jobbe som assistenttrener i klubben UD Vecindario på Gran Canaria, skriver TV2.no.

ANNONSE

UD Vecindario ligger på nivå tre i den spanske fotballdivisjonen etter å ha rykket ned fra Segunda Divison B forrige sesong. Fotballagets hovedtrener er Ruben Comendez.

Til TV 2 sier Sæternes at han er i klubben for å suge til seg inntrykk, lære av spansk fotball, og utvikle seg som trener. Han skal foreløpig være i klubben til mai neste år, det vil si ut den pågående sesongen.

37-åringen fra Egersund i Rogaland la opp som spiller etter 2011-sesongen. Da spilte han i Viking. Tidligere har han spilt for EIK, Eiger, Odd Grenland, Bodø/Glimt, Club Brügge, Brann, OB og Vålerenga.

Nå er han i ferd med trenerutdanning, noe han håper å kunne fullføre mens han trener UD Vecindario. Sæternes har for øvrig spansk kone.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE