ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 18. OKTOBER 2014
La Laguna på Tenerife inviterer til norske kulturuker. Foto: Jens Steckert/Wikimedia Creative Commons
La Laguna på Tenerife inviterer til norske kulturuker. Foto: Jens Steckert/Wikimedia Creative Commons

Arrangerer norske kulturuker på Tenerife

Rådhuset i San Cristobal de La Laguna på Tenerife inviterer for første gang til «Norwegian Cultural Fortnight in La Laguna», norske kulturuker fra 3. til 16. november.

På programmet i kulturukene står blant annet kunstutstillinger med Sabina Jacobsson og Brita Skybak, konserter med Hanna Gjermundrød og Eirik Raude, dans med Marianne Skjeldal, og visning av norske filmer

Nordiske organisasjoner, kirker, skoler, klubber og firma blir invitert til å ha stands i sentrum av San Cristobal de La Laguna lørdag den 8. november, helt uten kostnader.

La Laguna ønsker å utveksle og fremme det flerkulturelle som er karakteristisk for Kanariøyene.

San Cristobal de La Laguna var den første hovedstaden på Kanariøyene. Det er en vakker renessanseby med Unesco-status, kjent for flotte kirker og bygninger fra 1600-tallet og nyere.

Et av Spanias eldste universiteter ligger i La Laguna, med cirka 24 000 studenter. Byen har et rikt kulturliv gjennom hele året.

Arrangementet er støttet av den norske regjeringen, den norske ambassaden i Spania, det norske generalkonsulatet på Tenerife, kulturrådet i La Laguna, og flere kulturinstitusjoner på Tenerife.

ANNONSE

Folkefest i Santa Lucía de Tirajana

16.12.2018 11:00

FOLKEFEST: Romería de Los Labradores i Santa Lucía de Tirajana, årets siste og en av de mest populære romeriaene på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE