ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 18. MAI 2012
Las Palmas får ti ganger raskere internett
Las Palmas får raskere internett. Dessuten får du i dag gratis internett og gode tilbud på måneds- og årsabonnement i Las Palmas. I dag er siste mulighet. Foto: Hugo Ryvik.

Las Palmas får ti ganger raskere internett

Ved utgangen av 2012 skal en optisk fiberkabel settes i drift som dekker 90 prosent av husene i Las Palmas, Gran Canaria.

Med den nye kabelen blir internettforbindelsen opp til ti ganger raskere enn med konvensjonell ADSL for nedlastinger, det vil si 100 megabits per sekund, skriver Las Palmas kommune i en pressemelding.

Opplastingshastigheten skal bli minst 5 megabits per sekund.

130 000 husholdninger og 15 000 kommersielle foretak får tilgang til kabelen..

30 millioner 

Installasjonen koster 30 millioner euro og gir jobb til over 1000 personer.

European Digital Agenda er et prosjekt der hovedmålet er at 50 prosent av husholdningene skal ha en internettforbindelse på minst 100 megabits per sekund innen 2020.

For Las Palmas blir nå dette målet innfridd.

Gratis internett

I forbindelse med at 17. mai var den internasjonale internettdagen, kan du i Las Palmas få tilgang til gratis trådløs internettforbindelse i 30 bysoner, det vil si stort sett over hele byen, i dagene 16.-18. mai.

Dette gjelder hastigheter opptil 256 kiliobits per sekund, som er langsomt, men helt greit for å sjekke epost og lignende.

I tillegg tilbys det disse tre dagene lave priser for måneds- og årsabonnement på hastigheter opp til 3 megabits per sekund. Du kan få det for 10 euro per måned eller 80 euro per år.

Men i dag er den siste dagen dette tilbudet gjelder.

ANNONSE

Romantisk aften i Tejeda

23.06.2018 14:00

Noche Romántica, en romantisk aften under stjernene arrangeres i Tejeda, som er klassifisert som en av Spanias vakreste landsbyer
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE