ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 14. FEBRUAR 2012 - SIST ENDRET 25. JANUAR 2019
En annonse på Canariajournalen når ut til svært mange lesere som bor, overvintrer, ferierer eller planlegger å feriere på Kanarøyene.
En annonse på Canariajournalen når ut til svært mange skandinaviske lesere som bor, overvintrer, ferierer eller planlegger å feriere på Kanarøyene.

Annonsere på Canariajournalen

Ønsker du å annonsere på Canariajournalen, den mest besøkte og viktigste nettavisen på skandinavisk for nyheter og nyttig informasjon fra Gran Canaria og Kanariøyene? Les mer her.

ANNONSE

Annonsevarianter

Annonsere på Canariajournalen

1.
.
.
.

2.
.
3.
4
.

5. og 6.

.

.

7

.

1. Toppbanner 960x150 piksler, plassering øverst over Canariajournalens logo, synlig på alle sider.

2. Topptårn 300x250 piksler, plassering opp til høyre på siden, under knappen "Bildeserier", synlig på alle sider.

3. Midtbanner 606x160 piksler eller Megabanner 606x320 piksler, plassering litt ned på midten av siden, synlig på alle sider. unntatt i artikler.

4. Tårn 300x500 piksler, plassering litt ned til høyre på siden, under "Musikk og kultur"-seksjonen, synlig på alle sider.

5. og 6. Knapp 300x200 eller Halv knapp 300x100 piksler, plassering nede til høyre på siden, under"Sikksakk og Sidelengs"-bildet, roterende posisjon (karusell) med andre annonser i samme område, synlig enten på alle sider, kun forside, eller alle sider unntatt forsiden (valgfritt).

7. Artikkelbanner 606x160/320/480 piksler, plassering nederst i hver artikkel (som under denne faktaboksen), synlig i alle artikler.

8. Topp tårn i artikler 200x250 piksler, plassering oppe til høyre under tittel og ingress i hver artikkel (som over denne faktaboksen), synlig på alle artikkelsider.

Breddeformatene er faste. Andre høydeformater og andre annonseplasseringer på forespørsel.

Kontakt vår annonsesjef

Vi har flere formater, plasseringer og annonsekonsepter å velge mellom. Se oversikten i faktaboksen nede til høyre.

Ta kontakt med Canariajournalens annonsesjef Nick Russell for priser og annen informasjon:

Telefon: +34 617 729 794. E-post: nick.russell@canariajournalen.no.

Se alternativene for størrelse og plassering av annonser.

Opptil 110.000 lesere per uke

Canariajournalen er den ledende skandinaviske nyhetsavisen for Kanariøyene. Vi formidler nyheter og informasjon på både norsk og svensk.

Den ble lest av cirka 740.000 unike besøkere som utførte 2,7 millioner leserøkter og leste cirka 4,4 millioner sider i 2017 (Google Analytics), og er i fortsatt sterk vekst.

I vintersesongen er det normalt cirka 25.000-110.000 lesere per uke og 6000-15.000 per dag. På enkelte toppdager har vi hatt opptil over 50.000 unike lesere, på månedsbasis opptil cirka 170.000.

Antallet svenske lesere er i sterk vekst etter at Canariajournalen i desember 2016 innførte språkvalg på svensk og norsk på artikler, skrevet og redigert av norske og svenske journalister.

Sentral nyhetsformidler for Kanariøyene

Norske og svenske nyhetsmedier siterer ofte artikler som først er publisert på Canariajournalen.

Facebook har Canariajournalen over 20.000 følgere, og mange lesere deltar aktivt med meningsutveksling og kommentarer.

Rett annonse på rett sted

Det betyr at en annonse som er synlig på alle sidene til Canariajournalen vil bli vist over 4 millioner ganger for over 700.000 lesere i løpet av 12 måneder, og klikkraten på annonsene er god.

Hvis du selger eller leier ut varer eller tjenester på Kanariøyene, vil en annonse på Canariajournalen treffe rett i hjertet på målgruppen.

Skandinavers største reisemål

Over 860.000 skandinaver besøkte Gran Canaria i 2018, og langt over 1,3 millioner skandinaver besøkte Kanariøyene, ifølge offisielle tall fra statistikkinstituttet Istac.

Skandinaver er den tredje største turistgruppen på Gran Canaria etter tyskere og briter, og svenskene og nordmennene er nummer tre og fire etter britene og tyskerne.

Gran Canaria er med god margin feriedestinasjon nummer en for både nordmenn og svensker, og har vært det i en årrekke. 

Populariteten øker også i sommersesongen. Sommeren 2017 var Gran Canaria det tredje største sol- og badreisemålet for nordmenn og dansker.

Cirka 590.000 svensker, 470.000 nordmenn og  390.000 dansker, i alt over 1,4 millioner skandinaver, valgte Kanariøyene som reisemål i 2017. 

Legger igjen mye penger

Skandinaver er dessuten en kjøpesterk turistgruppe om bruker mer penger på Kanariøyene enn turister fra de fleste andre nasjoner:

450 euro per opphold mot 316 euro for tyskere i 2016 ifølge den offisielle turistundersøkelsen Ecotur.

Alle disse skandinavene har behov for nyheter og informasjon om reising, overnatting, spisesteder, butikker, fornøyelser, severdigheter, aktiviteter og mye mer både før de reiser og under oppholdet på Kanariøyene. 

Den informasjonen kan de raskt og lett finne på Canariajournalen, et moderne tidsskrift på internett for skandinaver som bor, ferierer, eller har planer om å feriere på Gran Canaria.

Seriøs journalistikk

Daglige nyhetsoppdateringer basert på uavhengig, troverdig journalistikk holder leserne oppdatert om det som foregår på øya.

Gode og omfattende guider gir nyttig informasjon, tips og råd for de som skal besøke øya.

Alt dette gjør Canariajournalen til skandinavenes viktigste og foretrukne informasjonskilde for Gran Canaria.

ANNONSE

Internasjonal soulfestival i San Agustin

26.07.2019 18:00 - 28.07.2019 22:00

MUSIKK: Maspalomas Costa Canaria Soul Festival arrangeres på San Agustin-stranda sør på Gran Canaria. Gratis inngang.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE