ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 06. NOVEMBER 2018
James MCAveroy ble nesten lurt da han skulle bestille familieferie på Tenerife. Foto: Creative Commons-lisens/Georges Baird
James MCAveroy ble nesten lurt da han skulle bestille familieferie på Tenerife. Foto: Creative Commons-lisens/Georges Baird

X-men skuespiller utsatt for svindelforsøk på Tenerife

Den skotske skuespilleren James McAvoy forteller i en video på Instagram at han ble forsøkt svindlet for cirka 10.000 pund da han skulle bestille hotellferie på Tenerife.

ANNONSE

McAvoy er blant annet kjent fra rollen som Charles Xavier i X-men-filmene.

I videoen forteller han at han skulle bestille en familieferie på hotell Ritz Charlton Abama på Tenerife, og nesten ble lurt da han forsøkte å bestille via en nettside for hotellet som viste seg å være falsk, ritzabamatenerife.com.

Den ekte nettsiden er ritzcarlton.com. McAveroy sier at den falske nettsiden ser svært profesjonell ut og etter hans oppfatning er bedre en den ekte.

Han skal ha blitt tilbudt ti prosent rabatt hvis han sendte en kopi av passet sitt og betalte med bankoverøring.

Tilbudet var så godt at han sjekket saken med et reiseselskap, og fant ut at det var et svindelforsøk der det ble tilbudt en pris som lå på en tidel av hva det koster i virkeligheten. Nå advarer han andre mot svindelen.

Lenker

Se McAveroys advarsel på Instagram

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE