ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 17. FEBRUAR 2017
Regn med at det kan bli vekslende skydekke og regnbyger på Kanariøyene i vinterferieuken. Foto: Hugo Ryvik
Regn med at det kan bli vekslende skydekke og regnbyger på Kanariøyene i vinterferieuken. Foto: Hugo Ryvik

Varsler vekslende skydekke og regnbyger på Kanariøyene i vinterferien

Neste uke er det vinterferie for skolene i mange norske fylker og svenske län, og uken etter for resten av fylkene og flere län i Sverige. Værvarslene tyder på at det kan bli ustabilt vær.

ANNONSE

På Gran Canaria melder det statlige værinstituttet sol og sanddis denne helgen, og vekslende skydekke med fare for regnbyger og fra tre til åtte grader kaldere i turistområdene Mogan og Playa del Ingles og i Las Palmas fra mandag til torsdag, som er så langt værmeldingen strekker seg.

Resten av Gran Canaria og de andre Kanariøyene får også omtrent den samme værutviklingen.

Værtjenesten El Tiempos værmelding er temmelig samstemt med Aemets. El Tiempos varsel strekker seg også noen dager lenger enn Aemet, og melder fra fredag 24. februar penere vær i sør på Gran Canaria, men tyngre skyer og mer regn i øst og nordøst på lørdag 25, februar.

Fra søndag 26, februar letter det noe også i øst og nordøst, ifølge El Tiempo. På de andre Kanariøyene melder El Tiempo vekslende skydekke med regnbyger lørdag 25. og søndag 26. februar.

Yr melder også om vekslende skydekke og temperaturer fra 18 til 20 grader på Gran Canarias flyplass fra søndag 19, til lørdag 25. februar i sitt langtidsvarsel.  

Det er store lokale variasjoner i været på Gran Canaria, så det er ikke utelukkende at det er strålende vær ett sted mens det samtidig høljer ned noen få kilometer unna.

Les også

Ny omgang med sanddis på Kanariøyene

Kanariøyene byr på klima for herlige ferieopphold

Verdens beste klima finner du på Gran Canaria

Kanariøyene har jevnest temperatur og minst nedbør

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE