ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. MARS 2017
Slik er varselet for vind og bølger i dag på Kanariøyene fra Aemet. Ill: Aemet
Slik er varselet for vind og bølger i dag på Kanariøyene fra Aemet. Ill: Aemet

Varsler storm på Kanariøyene i dag

Værinstituttet Aemet har oppgradert varselet for vind og bølger fra gult til oransje i dag. Kanariøyenes generaldirektorat for sikkerhet og beredskap har aktivert beredskap

Artikeln har språkval på svenska.

ANNONSE

Oransjevarselet for vind gjelder på Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma og El Hierro. Der kan det bli opptil full storm i vindkastene i dag, og opptil liten storm i morgen

 På Fuerteventura og Lanzarote er det gult varsel for sterk vind i dag og i morgen.

Oransjevarselet for bølger gjelder både i dag og i morgen på Tenerife, La Gomera, El Hierro og La Palma. Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote har gult bølgevarsel begge dager.

El Paso, La Aldea de San Nicolas, Tinajo, Agüimes og Tenerifes sørlige flyplass har hatt mest vind i morgentimene i dag.

ANNONSE

Triatlon i Mogan på Gran Canaria

21.04.2018 06:00

Challenge Family, en stor, tysk triatlonarrangører, arrangerer for andre gang triatlon på Gran Canaria med navnet «Challenge Mogan Gran Canaria».
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE