ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 12. NOVEMBER 2017
Svarte Natta-prisen ble delt ut på lørdag i Tromsø.
Svarte Natta-prisen ble delt ut på lørdag i Tromsø.

Vant journalistikkpris for Gran Canaria-avsløringer

Avisen Bodø Nu vant Nord-Norges høyeste journalistiske utmerkelse under Svarte Natta-konferansen i Tromsø på lørdag for en avsløring om luftige hotellplaner på Gran Canaria i 2015.

ANNONSE

– Dette er vanvittig stort for en redaksjon av vår størrelse. Det koster en liten bedrift som oss utrolig mye å begå et slik journalistisk verk. Da betyr en anerkjennelse som den i kveld desto mer, sier ansvarlig redaktør Markus André Jensen i en artikkel i Bodø Nu.

Kokoon-saken dreier seg om det avisen hevder er spekulative planer om bygging av Europas første sjustjerners hotellanlegg i Arguineguin på Gran Canaria.

Svarte Natta-utmerkelsen deles ut gjennom et samarbeid mellom Norsk Journalistlags lokallag i Nord-Norge og Nordnorsk redaktørforening, står det i statuttene.

Videre at den skal stimulere til bedre journalistikk og journalistisk faglig utvikling i mediene i nord, og øke bevisstheten om medienes samfunnsoppdrag.

Les også

Trøbbel for norsk gigantprosjekt på Gran Canaria

ANNONSE

Vandrefestival på Gran Canaria

24.10.2018 09:00 - 28.10.2018 19:00

VANDRING: Gran Canaria Walking Festival
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE