ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 09. FEBRUAR 2017
Aemet melder at det vil begynne å skye over torsdag kveld noen steder på Kanariøyene, og regne de fleste steder i helgen. Foto: Hugo Ryvik
Aemet melder at det vil begynne å skye over torsdag kveld noen steder på Kanariøyene, og regne de fleste steder i helgen. Foto: Hugo Ryvik

Våt helg i vente på Kanariøyene

Fredag, lørdag og søndag er det meldt nedbør og litt lavere temperatur stort sett over alt på Kanariøyene.

Artikeln har svenskt språkval.

ANNONSE

Regnet er etterlengtet, særlig sør på Gran Canaria, hvor det var vært to år med nesten sammenhengende tørke og vannreservoarene er i ferd med å gå tomme.

Det er imidlertid ikke meldt voldsomme mengder med nedbør, ifølge det nasjonale, meteorologiske instituttet Aemet, men det kan komme en hel del i enkelte områder.

På Gran Canaria er det ventet en del nedbør på nordsiden av øya på torsdag kveld og første halvdel av fredag, deretter spredde byger og spredt skydekke.

Resten av øya kan fredag få spredte byger med lav intensitet og vekslende skydekke. Lørdag og søndag kan det imidlertid bli mer nedbør her også.

Les også

Vannreservoarene sør på Gran Canaria er nesten tomme

Kanariøyene byr på klima for herlige ferieopphold

Verdens beste klima finner du på Gran Canaria

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE