ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 18. MAI 2017
Arkivfoto
Arkivfoto; Creative commons lisens

Utlending pågrepet etter drukningsdødsfall på Lanzarote

En 29 år gammel utenlandsk mann er pågrepet av politiet etter at en kvinne druknet ved Playa Grande i Puerto del Carmen på Lanzarote på søndag.

Utlänning gripen efter drunkningsolycka på Lanzarote

ANNONSE

Mannen skal ha unnlatt å hjelpe den 41 år gamle kvinnen da det var åpenbart at hun var i ferd med å drukne, skriver avisen La Voz de Lanzarote.

Ulykken skjedde ved tretiden natt til søndag. Vitner skal ha observert kvinnen og mannen sammen på stranden, sett at hun la på svøm alene i havet mens han ble igjen på stranden, deretter at hun fikk problemer som tydet på at hun var i ferd med å drukne.

De skal ha sett at mannen ikke gjorde noe for å hjelpe, men forlot stranden da kvinnen fløt med ansiktet ned i vannet. Han skal heller ikke gjort noen forsøk på å kontakte noen som kunne hjelpe.

Det skal ha vært vitnene som i stedet tok seg ut til kvinnen og fikk henne på land, men livet kunne ikke reddes.

Politiet la først vekt på å identifisere kvinnen. Først på onsdag 17. mai ble mannen pågrepet.

ANNONSE

Triatlon i Mogan på Gran Canaria

21.04.2018 06:00

Challenge Family, en stor, tysk triatlonarrangører, arrangerer for andre gang triatlon på Gran Canaria med navnet «Challenge Mogan Gran Canaria».
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE