ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 16. FEBRUAR 2017
Foto: Guardia Civil
Foto: Guardia Civil

Tyveribande arrestert på Gran Canaria

To kvinner og tre menn som er mistenkt for å tilhøre en organisert gjeng som stjeler fra turister på Gran Canaria, er arrestert av politiet.

Artikeln har svenskt språkval.

ANNONSE

De anholdte er fra Romania, og tre av dem har kriminelt rulleblad for lignende forhold, ifølge en pressemelding fra Policia Nacional.

Pågripelsen ble gjort etter at flere turister, de fleste eldre utlendinger med svekket rørlighet, anmeldte tyverier. Gjengen skal ha holdt til i et pensjonat like ved Canteras-stranden i Las Palmas.

Gjengen skal tidligere ha operert i Barcelona, ​​Malaga, Palma de Mallorca, Puerto de la Cruz og andre steder med mange turister.

Les også

Mer voldskriminalitet, tyverier og innbrudd på Kanariøyene i 2016

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE