ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 07. MARS 2019 - SIST ENDRET 09. MARS 2019
Mannen omkom under klatring i Soria-fossen. Foto: Creative Commons-lisens/El Coleccionista de Instantes
Mannen omkom under klatring i Soria-fossen. Foto: Creative Commons-lisens/El Coleccionista de Instantes

Tysk klatrer falt i døden i Mogán og mann druknet i Telde i dag

En 25 år gammel mann fra Tyskland døde da han falt fra stor høyde under klatring i Soria-fossen i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria, og en 70-åring druknet i Telde i dag, torsdag

ANNONSE

Klatreulykken skjedde ved 16.40-tiden i dag, skriver nødsentralen på Kanariøyene i en pressemelding.

Et redningshelikopter rykket ut og heiste mannen om bord.

Han ble fraktet til Dr. Negrin-sykehuset i Las Palmas, hvor det ble konstatert at han var død av skadene han ble påført i fallet.

Ved 12-tiden i dag døde en 70 år gammel mann av drukning 200 meter fra land ved Playa de Las Salinetas i Telde øst på Gran Canaria. I samme området ble en mann funnet død i havet for noen dager siden.

Ved 13-tiden i dag ble en 15-åring reddet etter å ha fått problemer i havet ved Arinaga-havnen sørøst på Gran Canaria. Han har alvorlige hodeskader.

På mandag ble to unge menn reddet med helikopter da de fikk problemer i havet ved Playa de Garita i Telde på Gran Canaria.

De siste dagene har også flere turgåere trengt redning med helikopter på Kanariøyene. I går, onsdag ble en 59 år gammel kvinne som hadde skadet seg moderat reddet fra en tursti til Pico Viejo i La Orotava på Tenerife.

På tirsdag ble en fallskadet kvinne helikopterreddet fra Cruz de la Hilada-turstien i El Palmar på Tenerife.

Dagen før ble en 66 år gammel mann med moderate skader hentet med helikopter fra turstien Camino del Volcán i El Paso på La Palma.

Samme dag ble en 42 år gammel kvinne fra Belgia som gikk fjelltur i Tirafaje på La Palma og skadet seg i et fall reddet med helikopter.

På mandag ble også en mann som skadet seg under en fottur i Barranco de Argaga på La Gomera, og en 49 år gammel mann som falt og skadet seg på stien til La Morriña-stranden i San Miguel de Tajao på Tenerife, helikopterreddet.

En 50 år gammel østerriksk mann ble på søndag kritisk skadet da han styrtet med hangglider på taket til del Rio-utsiktsposten i Haria på Lanzarote. Han ble også reddet med helikopter.

ANNONSE

Día de Canarias, Kanariøyenes dag

30.05.2019 10:00

FOLKEFEST: Día de Canarias, Kanariøyenes "nasjonaldag", feires på alle Kanariøyene.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE