ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. JANUAR 2018
Deler av lønningene skal ha blitt betalt kontant og unndratt trygdeavgift. Foto: Hugo Ryvik
Deler av lønningene skal ha blitt betalt kontant og unndratt trygdeavgift. Foto: Hugo Ryvik

Trygdesvindel avdekket ved flere hoteller sør på Gran Canaria

Flere hoteller sør på Gran Canaria har unndratt trygdeavgifter for til sammen over 265 000 euro, skriver politiet i en pressemelding.

ANNONSE

Det er Policia Nacional i samarbeid med arbeidstilsynet i provinsen Las Palmas som har avslørt svindelen, som skal ha pågått siden 2013.

Seks forskjellige selskaper som er tilknyttet hotellene skal være involvert. Etterforskningen startet etter at en ansatt anmeldte ulovligheter med lønnsutbetalinger.

Deler av lønningene skal ha blitt betalt i kontanter til områdesjefene for hotellene og dermed unndratt trygdeavgift. Ulempen for arbeiderne er at alderspensjonen blir lavere enn den skulle vært.

Hotellene har fått krav om å betale inn den trygdeavgiften de skylder og regulere lønnsutbetalingene og betaling av trygdeavgift i henhold til lover og regler.

To av personene som etterforskes skal ha overskredet beløpsgrensen som er satt for at det skal behandles som en straffesak. 

ANNONSE

Rally med klassiske biler i Mogan

26.01.2019 08:30 - 26.01.2019 20:00

SPORT: Clásica de Mogán, rundt 40 klassiske biler deltar i løpet
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE