ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 12. FEBRUAR 2018
Nacosol Atlantic ligger fint til med havutsikt i Puerto Rico. Foto: Nachosol Atlantic
Nyrenoverte Nacosol Atlantic ligger fint til med havutsikt i Puerto Rico. Bygningsarnbeidere demonstrerte foran hotellet forrige uke. Foto: Nachosol Atlantic

Sinte arbeidere demonstrerte utenfor hotell i Puerto Rico

Arbeidere demonstrerte forrige uke høylytt i flere dager utenfor det nyrenoverte hotell Nachosol Atlantic, tidligere Portasol, i Puerto Rico på Gran Canaria, angivelig fordi de ikke har fått lønn på tre måneder.

Arga arbetare demonstrerade utanför hotell i Puerto Rico

ANNONSE

Opptil flere måneder forsinkede lønnsutbetalinger i byggebransjen er et ikke uvanlig fenomen på Gran Canaria, etter det Canariajournalen kjenner til.

Portasol ble opprinnelig åpnet med 34 leiligheter i 1988.

Det ble i løpet av åtte måneder helrenovert av hotellkjeden IG Hotels & Resorts for cirka tre millioner euro, og nyåpnet som firestjerners hotellet Nachosol Atlantic med stor bravur, konsert og fyrverkeri 12. januar.

Nå har hotellet 51 rom, hvorav to suiter, og angivelig høyere standard, solarium, boblebad, oppvarmet badebasseng, trimrom og restaurant.

Arbeiderne som sto for oppussingsarbeidene er imidlertid langt ifra så fornøyde som hotelleierne, Guedes-familien, hvor den kjente, kanariske forretningsmannen Ignacio Guedes Cárdenes er overhode. Hans datter Yaiza Guides leder hotellvirksomheten, skriver avisen La Provincia.

Akkompagnert av trommer og fløyter ropte demonstrantene slagord og viste banner med teksten "betal gjelden" utenfor hotellet forrige uke, forteller øyenvitner til Canariajournalen. 

Arbeidere har også beklaget seg over den manglende betalingen i sosiale medier.

Det er byggeselskapet Opincan som har utført renovasjonen. 

Se video fra renoveringen (Fontaneria Nuez)

Les også

Overnatting på Gran Canaria

Mogan kommune skal bygge rekreasjonspark i Puerto Rico

Ving-gästernas tio favorithotell till sommaren

ANNONSE

Brukt- og antikvitetsmarked med underholdning og bilutstilling i Puerto de Mogán

16.02.2019 11:00 - 16.02.2019 21:00

Big Bang Vintage Market, et brukt- og antikvitetsmarked med underholdning for store og små og utstilling av veteranbiler på Plaza de las Gañanías i Puerto de Mogan.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE