ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. MARS 2017
Bjørn Frantzen ble sist sett på Gran Canaria ved 13-tiden på lørdag. Sivilforsvaret har sendt ut dette bildet av nordmannen.
Bjørn Frantzen ble sist sett på Gran Canaria ved 13-tiden på lørdag. Sivilforsvaret har sendt ut dette bildet av nordmannen.

Savnet nordmann gikk tur i Balito-dalen sørvest på Gran Canaria

Det siste sporet etter den 69 år gamle nordmannen Bjørn Frantzen fra Bodø, som har vært savnet fra Puerto Rico på Gran Canaria siden klokken 13 på lørdag 11. mars, er et signal fra mobiltelefonen i Barranco de Balito.

ANNONSE

Savnet:Bjørn Frantzen

Savnet nordmann gikk tur i Balito-dalen sørvest på Gran Canaria

Savnet-plakat for Bjørn Frantzen.

Det opplyser Guardia Civil til Canariajournalen.

Pleier å gå tur jevnlig

Politiet forteller at Frantzen pleier å gå tur i et bestemt område i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria, og at han forlot leiligheten hvor han bodde klokken 13 for å gå tur som vanlig. Deretter har han ikke vært sett.

Bjørn Frantzen ble meldt savnet på søndag av sin kone, ifølge rtvc.es. Ekteparet reiser angivelig hvert år til Puerto Rico og går mye tur.

Sivilforsvaret, Guardia Civil og lokalpolitiet lette etter ham på søndag i øvre del av Puerto Rico-området, i Barranco de Adua de la Perra og i Barranco de Balito.

Leter videre i dag

I dag legger letemannskapet vekt på å søke i det området i Barranco de Balito der Frantzens mobiltelefon sist ga fra seg signal. Området hvor det letes er svært populært blant turgåere.

Bjørn Frantzen blir beskrevet som svært slank og middels høy. Han har tynt, lyst hår og var kledd i grå shorts og lyseblå t-skjorte da han sist ble sett.

Politiet oppfordrer folk til å ringe nødsentralen på 112 (flerspråklig) hvis de har opplysninger som kan føre til at han blir funnet.

Les også

Nordmann meldt savnet på Gran Canaria

Mange mennesker ble meldt savnet på Kanariøyene i fjor

37 personer sporløst borte på Gran Canaria

60 mennesker har forsvunnet på Kanariøyene

ANNONSE

Triatlon i Mogan på Gran Canaria

21.04.2018 06:00

Challenge Family, en stor, tysk triatlonarrangører, arrangerer for andre gang triatlon på Gran Canaria med navnet «Challenge Mogan Gran Canaria».
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE