ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. FEBRUAR 2017
Været i morgen på Kanariøyene kan bli enda verre enn det som ble meldt i dag tidlig. Slik ser risikovarslene for vind, bølger og nedbør nå ut for søndag 12. februar
Været i morgen på Kanariøyene kan bli enda verre enn det som ble meldt i dag tidlig. Slik ser risikovarslene for vind, bølger og nedbør nå ut for søndag 12. februar. Ill: Aemet

Risikonivået er nå hevet til oransje for vind og bølger på alle Kanariøyene

Værinstituttet Aemet har i formiddag løftet risikovarselet for stormen på Kanariøyene enda en gang, nå til oransje nivå for vind og bølger på alle Kanariøyene på søndag.

Artikeln har svenskt språkval.

ANNONSE

Det betyr at vindkastene kan komme opp i full storm over alt på Kanariøyene, unntatt Gran Canaria, hvor oransjevarselet bare gjelder for de høyeste fjellområdene.

I tillegg er det nå oransje varsel for opptil seks meter høye bølger rundt hele kysten av alle Kanariøyene unntatt Gran Canaria, hvor det kun er oransje på nordkysten.

Regnvarselet er som tidligere, gult nivå over alt på Kanariøyene lørdag og søndag unntatt Fuerteventura og Lanzarote for opptil 15 millimeter i timen.

Varslene for lørdag på gult nivå på alle Kanariøyene for vind med opptil liten storm i kastene og opptil fire meter høye bølger, og for opptil 15 millimeter nedbør på alle øyene unntatt Fuerteventura og Lanzarote.

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE