ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 04. OKTOBER 2019
Bodegón del Pueblo Canario.
Bodegón del Pueblo Canario. Foto: Las Palmas kommune

Restaurant Bodegón del Pueblo Canario i Las Palmas har gjenåpmet etter oppussing

Den tradisjonelle, kanariske restauranten Bodegón del Pueblo Canario i Las Palmas gjenåpnet for publikum i går, torsdag, etter å ha blitt grundig pusset opp i kanarisk stil.

ANNONSE

Pueblo Canario, en gjenskaping av en typisk kanarisk landsby, er også pusset opp, skriver Las Palmas kommune i en pressemelding.

Oppussingsprosessen var omfattende og startet i 2017.

Gjenåpningen betyr også at oppvisninger i tradisjonell folkedans starter igjen på søndag 6. oktober. Oppvisningene holdes hver søndag.

Altamar Hotels & Resorts har fått kontrakt på å drive Bodegón del Pueblo Canario. Det er det kommunale selskapet Hotel Santa Catalina som har tildelt kontrakten.

Hotel Santa Catalina, som  ligger like ved Pueblo Canario, har blitt pusset opp samtidig. Denne oppussingen er i sluttfasen.

Barcelo-gruppen har kontrakt på å drive hotellet, som snart gjenåpnes som et femstjerners hotell.’

Kjøkkensjefen på restaurant Bodegón del Pueblo Canario er Mario Yamuza González fra Kanariøyene. Restaurantens retter gjenspeiler det tradisjonelle, kanariske kjøkkenet og med bruk av kanariske råvarer..

På uteterrassen serveres  rimeligere, mer uformelle retter, mens det innendørs er mer formelt med mer forseggjorte retter.

ANNONSE

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen spiller i Argüineguin

24.10.2019 18:00 - 24.10.2019 20:00

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen åpner høstes konsertsesong på Sjømannskirken i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE