ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. NOVEMBER 2017
Puerto de Mogans gamle bydel skal pusses opp
Puerto de Mogan. Foto: Egil Ryvik

Puerto de Mogans gamle bydel skal pusses opp

Den eldste bydelen nær havnen i Puerto de Mogan sørvest på Gran Canaria skal nyte godt av et støtteprogram for urban regenrering og fornying (ARRU). 166 boliger blir berørt i første fase.

Puerto de Mogáns gamla stad ska renoveras

ANNONSE

2,4 millioner euro skal investeres i oppussing og forbedringer, hvorav Mogan kommune bidrar med 798.000 euro, skriver kommunen i en pressemelding.

Reparasjon av vegger og tal g maling av fasader er blant arbeidet som skal utføres. Bedre merking av gangvei opp til en utsiktsplass som ligger over bebyggelsen i fjellsiden sakl også på plass.

Arbeidet omfatter også forbedring av vannforsyning, avløpsnett og overløpsnett, nedgraving av strømtilførselskabler, forbedringer av gangveier, trapper og rekreasajonsområder, og installasjon av ny gatebelysning med et energieffektivt system.

Puerto de Mogan er en svært populær, liten kystlandsby som tidligere var en liten fiskehavn med et landbruksområde. Fra 1980-tallet frem til i dag har blitt utviklet til en turistby der fiskehavnen og den gamle bydelen er beholdt.

ANNONSE

Internasjonal soulfestival i San Agustin

27.07.2018 18:00 - 29.07.2018 22:00

MUSIKK: Maspalomas Costa CanariaSoul Festival arrangeres på San Agustin-stranda sør på Gran Canaria. Gratis inngang.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE