ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 06. JANUAR 2017
Eloisa Gonzalez var uheldig med kjolen i vinden på La Gomera under nyttårssendingen på RTVC. Foto: RTVC
Eloisa Gonzalez var uheldig med kjolen i vinden på La Gomera under nyttårssendingen på RTVC. Foto: RTVC

Pinlig nakenglipp på kanarisk tv kan få politiske konsekvenser

I et brøkdel av et sekund på et direktesendt nyttårsprogram på den offentlige kanariske tv-stasjonen RTVC kunne det se ut som om en av programlederne utilsiktet blottet hårdusken i skrittet.

Artikeln har svenskt språkval.

ANNONSE

"Nyttårsdusken", eller "trekanten", som spanske medier kaller det, til den populære komikeren og tv-fjeset Eloísa González, har blitt til store oppslag med bilder av det pinlige øyeblikket i spansk presse etter at diskusjonene tok fullstendig av på sosiale medier.

Nå har en talspersonen for det kanariske partiet CC, Elena Luis, bedt om at María Lorenzo fra partiet PSOE, som er innvalgt offentlig representant for RTVC, skal fjernes fra sin posisjon etter uttalelser hun kom med om hendelsen, skriver avisen La Provincia.

Over 300.000 mennesker så tv-sendingen, og "nakenøyeblikket" har blitt republisert et utall ganger på You Tube og andre sosiale medier.

- Nedverdigende

Lorenzo uttalte i offentlighet at hun følte seg "flau" av "nedverdigende bruk" av kvinner på offentlig fjernsyn.  Hun kritiserte bruken av kvinner som "et rent stykke kjøtt som skal vises i et show ment for familier".  

Hun hevder at programlederen hadde på seg klær som var upassende i en tv-sending på en tv-kanal som er finansiert av offentlige midler. Lorenzo krever at presidenten og produksjonsdirektør for den kanariske tv-stasjonen bør tar ansvar for fadesen.

Høy splitt i kjolen

Det som skjedde var at Eloísa González hadde på seg en rød og tynn fotsid kjole med en sidesplitt som gikk helt opp til hoften under sendingen, som foregikk utendørs.

I et uheldig øyeblikk blåste vinden splitten åpen og blottla skrittet, og det kan av tv-bildene se ut til at Gonzales ikke hadde undertøy på seg.

Dette har hun imidlertid benektet i ettertid. Gonzales hevder at hun hadde undertøy på seg under sendingen.

- Respekt for kvinnen

Elena Luis peker på at en person som representerer en offentlig enhet, dette tilfellet Maria Lorenzo, må holde seg til prinsippene om respekt for kvinnen og ikke rakke ned på henne med offentlige uttalelser.  

36 år gamle Eloisa Gonzales er fra Tenerife.

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE