ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 08. JULI 2017
Fra kampanjefilmen La Isla de me Vida, Cabildo de Gran Canaria
Fra kampanjefilmen La Isla de me Vida, Cabildo de Gran Canaria

Ny Gran Canaria-kampanje: Øya i mitt liv

Øyrådet på Gran Canaria lanserer kampanjen "Øya i mitt liv", som skal bidra til å "styrke kjærligheten til omgivelsene og stoltheten over å tilhøre Gran Canaria".

ANNONSE

Se kampanjefilmen La Isla de me Vida

Kampanjen gir gjennom blant annet en filmsnutt en melding om felles verdier og identitet som skal forsterke følelsen av ansvar for omsorg og kjærlighet til miljøet, samfunnet og øya.

Under slagordet "Jeg ville velge deg igjen", søker kampanjen å "styrke anerkjennelsen av alle mulighetene som tilbys ved å bo på Gran Canaria":

Øyas tjenester, forretningsmuligheter, fritidsmuligheter, sosiale forhold, kulturtilbud og gastronomitilbud.  Kultur og gastronomi av landet. Kampanjen bærer nettverksetiketten #LaIslademiVida.

Det å tilhøre et sted som Gran Canaria skaper følelsesmessige bånd mellom folk som kommer fra dette stedet, folk som føler seg forente av de unike opplevelsene som øya tilbyr, er kampanjens budskap.

Innbyggerne har ansvaret for å gå mot en sosial utvikling og bærekraftig økonomi for å skape et bedre sted for fremtidige generasjoner.

I en video følger vi et ungt par som forbereder sin tur tilbake til Gran Canaria, og blir omfavnet av sine kjære når de gjenforenes på øya. Filmusikken er gruppen Los Gofiones fremføring av "Gran Canaria".

Les også

Världens bästa klimat finns på Gran Canaria

ANNONSE

Internasjonal soulfestival i San Agustin

27.07.2018 18:00 - 29.07.2018 22:00

MUSIKK: Maspalomas Costa CanariaSoul Festival arrangeres på San Agustin-stranda sør på Gran Canaria. Gratis inngang.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE