ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 06. JUNI 2019 - SIST ENDRET 07. JUNI 2019
Nordmann falt i døden fra 15 meters høyde i Las Palmas
Foto: Cecoes 112

Nordmann falt i døden fra 15 meters høyde i Las Palmas

En 60 år gammel mann fra Norge har omkommet etter et fall fra 15 meters høyde ved El Atlante-skulpturen i Las Palmas i går, onsdag.

ANNONSE

Ulykken ble meldt inn til nødsentralen klokken 8,50.

Brannmanskap og personell fra Røde Kors som tok seg frem til klippene ved kysten hvor han falt, utførte hjertelungeredning på ulykkesstedet.

Han ble fraktet ned helikopter til Dr. Negrin-sykehuset, hvor han ble erklært død, skriver nødsentralen på Kanariøyene i en pressemelding

Utenriksdepartementet kommunikasjonsenhet bekrefrer at de er kjent med at en norsk borger har omkommet på Gran Canaria. Utenrikstjenesten kan ikke kommentere ytterligere enkeltdetaljer i en konsulærsak, opplyses det til Canariajournalen.

Politiet etterforsker om det var en ulykke eller har andre årsaker

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE