ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 06. JUNI 2018 - SIST ENDRET 07. JUNI 2018
Barnet overlevde et fall fra fjerde etasje ned på gaten fra denne skolen i Las Palmas. Foto: Google Street View
Barnet overlevde et fall fra fjerde etasje ned på gaten fra denne skolen i Las Palmas. Foto: Google Street View

Mirakel i skytshelgen-skole: Toåring overlevde fall fra tolv meters høyde

En toåring som falt fra tolv meters høyde mandag morgen på San Miguel Arkangel-skolen i Las Palmas slapp unna ulykken med et brukket kragebein og et slag mot siden av hodet.

Mirakel i San Miguel-skolan: tvååring överlevde fall från tolv meters höjd

ANNONSE

Leger, politi og ambulansepersonell kaller det et mirakel at han overlevde – det var kanskje erkeengelen (arkangel) Mikael (Miguel) som holdt en vinge over barnet?

Det var en glassdør i et lekerom som ble brukt som vindu som av ukjent grunn sto åpen på ulykkesdagen, skriver avisen La Provincia.

Toåringen skal ha gått mot døren da han kom inn i rommet og fortsatt gjennom den, slik at han falt rett ned på gaten som går bak skolen.

Forbipasserende varslet om ulykken

Det var en 70 år gammel mann som kom gående langs gaten som varslet om ulykken.

Politiet etterforsker årsaken til ulykken og til hvorfor døren sto åpen.

Læreren som passet barna var etter sigende ikke klar over at døren sto åpen da barna begynte å strømme inn i rommet fordi hun var opptatt med å ta imot barn som ankom med sine foreldre.

Barnet var på tirsdag ettermiddag fortsatt innlagt på barsel- og barnesykehuset i Las Palmas, men prognosene skal være så gode at han ville bli skrevet ut i løpet av noen timer.

Erkeengelen Mikael

Mikael er skytshelgen ved dødsfare og for Den katolske kirke, de syke, kurerer, kolonialhandlere, ansatte på supermarkeder, apotekere, bakere, bankansatte, dreiere, glassmestre, malere, radiomekanikere, radiologer, radioterapeuter, skreddere, forgyllere, bly- og tinnstøpere, veiere, vognmakere, soldater og riddere, fallskjermjegere, Mikael-ordenen, kirkegårder, sjelene, de døde, mot pest, ved militære slag, mot fristelser, mot torden og uvær og mot truende storm til sjøs.

(Kilde: Katolsk.no)

ANNONSE

Rockegruppa Europe spiller på Kanariøyene

22.03.2019 22:00 - 23.03.2019 22:00

MUSIKK: Den svenske rockegruppa Europe spiller på Gran Canaria og Tenerife
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE