ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 09. OKTOBER 2017
Leieprisen for boliger har steget med over 17 prosent på Kanariøyene

Leieprisen for boliger har steget med over 17 prosent på Kanariøyene

Den gjennomsnittlige prisen for leie av fast bolig på Kanariøyene har gått opp med 17,3 prosent fra september i fjor til september i år, ifølge boligportalen Pisos.com.

Hyrorna för bostäder har ökat med mer än 17 procent på Kanarieöarna

ANNONSE

I Spania totalt har leieprisene steget med 11,95 prosent. Prisene har steget i alle regioner i landet, uttaler Miguel Angel Alemany, direktør i Pisos, i en pressemelding.

Prisstigningen for kjøp av boliger har ikke vært proporsjonal med økningen i innbyggernes inntekter eller sparekapital, ifølge Alemany, og det gjør at flere ønsker å leie i stedet for å eie. Dermed går leieprisene opp.

Boomen i privatutleie av boliger som ferieboliger til turister har bidratt til at det er færre faste boliger tilgjengelig på markedet, hvilket også gir grunnlag for prisøkning, hevder Alemany.

De regionene som har de høyeste leieprisen er Madrid, hvor gjennomsnittsleien ligger på 1245 euro per måned, Baskerland (1051 euro) og Balearene (990 euro). De billigste er Exremadura (440 euro), Castilla-La Mancha (469 euro) og Galicia (499 euro).

ANNONSE

Konsert med Siv Jakobsen på Festival Boreal, Tenerife

20.09.2018 16:00 - 23.09.2018 23:00

Den norske sangerinnnen Siv Jakobsen opptrer på Festival Internacional Boreal i Los Silos på Tenerife.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE