ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 19. NOVEMBER 2017
Det ligger tett i tett med gamle, staselige hus i Vegueta, og mange har stått tomme og forfalt i årevis. Nå blir tre av disse gjort om til hoteller. Foto; Hugo Ryvik
Det ligger tett i tett med gamle, staselige hus i Vegueta, og mange har stått tomme og forfalt i årevis. Nå blir tre av disse gjort om til hoteller. Foto; Hugo Ryvik

Las Palmas får 15 nye hoteller i gamle bygninger

13 nye hoteller er i ferd med å konstrueres og to er ferdige og venter på å få lisens for å åpne i Las Palmas, skriver avisen Canarias 7

Las Palmas får 15 nya hotell i vackra historiska byggnader

ANNONSE

Disse hotellene skal ligge i eksisterende bygninger som blir bygd om og får til sammen 640 sengeplasser. I tillegg er det angivelig fem hotellprosjekter til som er i en fase hvor det avventes en teknisk rapport.

Las Palmas har fra før 6134 sengeplasser i hoteller og 1322 i andre typer overnattingsalternativer, ifølge tall fra Istac, Kanariøyenes sttistiske institutt.

Veintiuno er navnet på et emblematisk hotell med elleve rom som skal åpne i den historiske bydelen Vegueta i april. Fem andre hotell kommer også i Vegueta, nærmere bestemt i gatene Espírito Santo, Pedro Díaz, Hernán Pérez og Los Balcones. Disse får til sammen 94 sengeplasser.

Like i nærheten av Vegueta, i området ved bydelen Triana, blir det to hoteller i Peregrina- og Domingo J. Navarro-gatene med 70 sengeplasser. 

I Santa Catalona-området kommer det fire hoteller i Leon y Castillo, Ripoche, General Vives og Alfredo L. Jones-gatene med til sammen 324 sengeplasser.

I havneområdet (Puerto) blir det to hoteller med 90 sengeplasser i Rosario og La Naval-gatene.

Et hotell med 62 sengeplasser skal også åpnes i Luis de la Cruz-gaten i Centro-distriktet.

Les også

Drøm søtt på sjokoladefabrikk i Las Palmas

Overnatting på Gran Canaria

ANNONSE

Karneval i Agüimes

23.02.2019 21:00 - 17.03.2019 22:55

FOLKEFEST: Karneval i Agüimes sørøst på Gran Canaria, tema "Agüimes un Carnaval de Villan@s"
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE