ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. FEBRUAR 2017
Møtene holdes på Sjømannskirken i Arguineguin. Foto: Sjømannskirken
Møtene holdes på Sjømannskirken i Arguineguin. Foto: Sjømannskirken

Konsulatet holder informasjonsmøter for nordmenn

I samarbeid med HELFO, Skatteetaten, Sjømannskirken og konsulatene inviterer ambassaden til informasjonsmøte for norske borgere på Kanariøyene 9. og 10. mars.

ANNONSE

Temaer vil være folkeregistrering, konsekvenser av utflytting, skattemessige konsekvenser, rettigheter til helsetjenester ved utflytting og midlertidig opphold i Spania, samt arv og forberedelse til testament.

Torsdag 9. mars vil møtet starte med en generell informasjon fra de ulike bidragsyterne. I etterkant av disse presentasjonene og på fredag blir det anledning til individuelle veiledningssamtaler begrenset til ti minutter med representanter fra Skatteetaten, HELFO, advokat Sanz og ambassaden.

Konsulatet understrekes at det ikke vil bli foretatt saksbehandling.

Samtalene krever forhåndsavtale. For avtale om individuell samtale kan ambassaden kontaktes på telefon ved Maija Smestad (tlf. 914 36 38 46) og Ida Knutsen (tlf. 914 36 38 65). En oversikt på ambassadens hjemmeside www.norgeispania.es vil klargjøre hvilken etat det passer å ha samtale med.

Møtene på Gran Canaria skjer torsdag 9. mars klokken 10-16 og fredag 10. mars klokken 10-15 i Sjømannskirken Ar

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE