ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. JUNI 2018
Passasjerfly på vei inn for landing på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik
Passasjerfly på vei inn for landing på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik

Kanariøyenes flypassasjertrafikk økte med 6,1 prosent i mai

I mai økte antallet flypassasjerer som fløy via Kanariøyenes åtte flyplasser med 6,1 prosent fra mai 2017, viser statistikk som ble publisert på tirsdag av flyplassoperatøren Aena.

ANNONSE

Antallet passasjerer på internasjonale flyvinger gikk tilbake med 2,2 prosent og antallet på nasjonale flyvninger økte med hele 20,8 prosent.

Gran Canarias flyplass økte med 8,7 prosent og Tenerifes sørlige flyplass gikk ned med 6 prosent. Dette er de to flyplassene med mest trafikk og var i mai henholdsvis nummer seks og åtte av de spanske flyplassene.

Lanzarote økte med 2,1 prosent, Tenerife Nord med 29,9 prosent, La Palma med 21,6 prosent, El Hierro med 44 prosent og La Gomera med 51,2 prosent.

I årets fem første måneder steg passasjertrafikken med 4,7 prosent i forhold til 2017. Antallet internasjonale flypassasjerer falt med 1,8 prosent og antallet nasjonale økte med 20,3 prosent.

ANNONSE

Rockegruppa Europe spiller på Kanariøyene

22.03.2019 22:00 - 23.03.2019 22:00

MUSIKK: Den svenske rockegruppa Europe spiller på Gran Canaria og Tenerife
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE