ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. JULI 2018 - SIST ENDRET 12. JULI 2018
Guardia Civil-bil i Mogán. Illustrasjonsfoto: Hugo Ryvik
Guardia Civil-bil i Mogán. Illustrasjonsfoto: Hugo Ryvik

Hotellansatt i Mogán stjal fra gjester

Politiet har pågrepet en 52 år gammel hotellansatt i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria som er mistenkt for to tilfeller av tyveri fra hotellets gjester.

Hotellanställd i Mogán stal från gästerna

ANNONSE

Den ansatte gikk angivelig inn i rom som ble rengjort av en kollega under påskudd av å hjelpe til, og benyttet anledningen til å bytte ut den elektroniske hotellnøkkelen til gjesten med en som lignet. Senere låste hun seg inn i rommene med hjelp av nøkkelen.

Ved å bruke gjestens nøkkel i stedet for sin egen og kun stjele fra rom som den ansatte selv ikke hadde ansvaret for å rengjøre, kunne hun unngå å bli mistenkt.

300 euro i kontanter og smykker til en verdi av 2720 euro ble stjålet fra to hotellrom, skriver Guardia Civil i en pressemelding. Den mistenkte er tidligere ustraffet.

Etterforskningen startet i midten av 2017, da det kom flere anmeldelser om tyverier fra rom i det samme hotellet. Nøkkeltrikset skapte problemer for etterforskerne siden det ikke var mulig å knytte andre enn gjestene selv til opplåsing av dørene.

Ved å analysere forskjellig informasjon og se dette i sammenheng var det likevel mulig å sirkle inn en mistenkt og gå til pågripelse.

ANNONSE

Ekstremløp på 265 kilometer på Gran Canaria

20.02.2019 09:00 - 24.02.2019 12:00

Transgrancanaria HG er et ekstremløp på Gran Canaria der nesten 4000 deltakere fra 68 nasjoner deltar
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE