ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 29. DESEMBER 2019
Seaside Pasito Blanco Foto:SeasideH.

Grønt lys etter 10 års ventetid

Grönt ljus för hotellbyggen efter 10 års väntan

Kommunen San Bartolomé de Tirajana/Maspalomas, godkjente 27.desember byggetillatelse for to hotell som turistfirmaet Seaside Hotels -eid av den tyske forretningsmannen Theo Gerlach- vil bygge i Pasito Blanco.  For første gang på ti år bygges det nye hotell i denne kommunen sør på Gran Canaria.

ANNONSE

Tillatelsene kommer tre og et halvt år etter at selskapet i 2016 ba om godkjenning til å utvikle prosjektene sine, og etter en mer enn ti år lang drakamp med kommunen.

Ifølge nyhetsbyrået EFE blir det to nye femstjerners hotell med en samlet kapasitet på 1.454 sengeplasser, en investering på 120 millioner euro.

Det ene hotellet skal bygges på et område på 66 000 kvadratmeter. Det vil bli tre etasjer og 550 rom, totalt 1.104 senger. Det andre får et samlet areal på 46.000 kvadratmeter, med fire etasjer som vil romme 161 rom, det vil si 350 senger. Hotellselskapet har eid tomtene i Pasito Blanco siden 1989.

Alejandro Marichal, rådmann for byplanlegging og turisme i kommunen uttaler til pressen,- "dette avslutter 10 år med absolutt lammelse i byggingen av nye hotellanlegg", og at dette er et resultat av den "målbevisste forpliktelsen" for å revitalisere en av de viktigste turistkommunene i Spania.

ANNONSE

Seniorakademiet i Arguineguin

26.02.2020 10:30 - 26.02.2020 11:30

Foredrag i Sjømannskirken: Gretas Gamlingars resa från Gotland över till Sverige. Nu låter vi äldre inspirera oss av Greta Thunberg
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE