ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 04. AUGUST 2018
Temperaturen kommer nepe opp i 40 grader på Kanariøyene denne helgen, men langt over 30 blir det ganske sikkert. Foto: Hugo Ryvik
Temperaturen kommer nepe opp i 40 grader på Kanariøyene denne helgen, men langt over 30 blir det ganske sikkert. Foto: Hugo Ryvik

Gran Canaria får en snev av den vanvittige hetebølgen i Spania denne helgen

En varmebølge fra helvete har rammet Spania. Gran Canaria får en snev av den i, men det blir på langt nær så hett som på fastlandet, hvor det er rødt risikovarsel.

ANNONSE

Det kan bli over 36 grader på Gran Canaria, opptil 38 grader lokalt, ifølge værmeldingen fra det nasjonale, spanske værinstituttet Aemet, som har utstedt gult varsel for høye temperaturer søndag 5. august.

Varselet gjelder for hele Gran Canaria unntatt den nordlige delen. For mandag er gulvarselet utvidet til sørsiden av Tenerife og hele Fuerteventura Temperaturen skal begynne å falle igjen fra onsdag av, ifølge Aemet.

Helsevesenet på Kanariøyene har sendt ut advarsel om helsefarer ved høye temperaturer på Gran Canaria og Tenerife på søndag.

Gårsdagens høyeste temperatur på Kanariøyene var 30,9 grader, og ble målt i Tasarte sørvest på Gra Canaria.

På det spanske fastlandet ble det målt 46,4 grader i El Granado, som ligger i Huelva. 20 minutter over midnatt i dag var det 37,1 grader på lufthavnen i Córdoba.

Les også

Kanariøyene byr på klima for herlige ferieopphold

Verdens beste klima finner du på Gran Canaria

ANNONSE

Karneval i Agüimes

23.02.2019 21:00 - 17.03.2019 22:55

FOLKEFEST: Karneval i Agüimes sørøst på Gran Canaria, tema "Agüimes un Carnaval de Villan@s"
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE