ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 18. MARS 2017 - SIST ENDRET 19. MARS 2017
Han Solo kommer til Fuerteventura snart.
Han Solo kommer til Fuerteventura snart.

Fuerteventura kan bli Han Solos hjemplanet

Filmen om Star Wars-helten Han Solo skal spilles inn i Las Peñitas-dalen på Fuerteventura, og det spekuleres i fankretser om Solos hjemplanet, Coriella, vil dukke opp i en Star Wars-film for første gang.

Artikeln har svenskt språkval.

ANNONSE

Den unge versjonen av smugleren Han Solo skal spilles av Aldeu Ehrenreich.

Filmteam fra Tenerife er medvirkende

Filmens regissører er Phil Lord og Christopher Miller. Barranco de Las Peñitas ligger i Vega de Río de Palmas, og er valgt ut av filmens artistiske regissør, Paul Batman, ifølge Twitter-meldinger han har lagt ut.

Det er Disney og Lucas Films som produserer filmen, og Sur-film, som er basert på Tenerife, medvirker i produksjonen.

Team på 250 personer

Tillatelse skal være gitt til å filme på Fuerteventura frem til juni, og innspillingene skal angivelig starte i april, ifølge avisen Canarias 7.

Filmteamet som kommer til Fuerteventura vil bestå av cirka 250 personer. I tillegg er det bruk for 350 statister og medhjelpere under innspillingene.

Foruten planeten Coreilla er det ventet at Tatooine, planeten hvor den unge Han Solo treffer Luke Skywalker, hans hjemplanet, vil dukke opp i filmen.

Filmen skal ha premiere 25. mai 2018. Fuerteventura Film Commissión anslår at innspillingene vil generere et forbruk på 13-15 millioner euro på Fuerteventura.

Les også

20 filmer som er spilt inn på Gran Canaria

ANNONSE

Scorpions spiller i Las Palmas

04.07.2018 20:00

MUSIKK: Det tyske hardrockbandet Scorpions spiller på Gran Canaria Arena i Las Palmas som en del av turneen Crazy World Tour,.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE